• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Vlad Chiricheș a revenit printre titularii lui Napoli și a bifat primul meci oficial după aproape 2 luni, însă internaționalul român a dezamăgit, la fel ca majoritatea colegilor, în meciul pierdut de italieni cu Beșiktaș, scor 2-3.

Fostul stelist a jucat în centrul defensivei, alături de Koulibaly, însă nu s-a coordonat bine cu acesta, iar Beșiktaș a condus încă din minutul 12, după reușita lui Adriano. Napoli a egalat prin Mertens, iar o pasă greșită l-a pus în dificultate pe Chiricheș în minutul 38, când Aboubakar a marcat pentru 2-1. Gabbiadini a marcat apoi din penalty, însă o greșeală colectivă a napoletanilor avea să fie decisivă: același Aboubakar a marcat iar (minutul 86), Beșiktaș izbutind să se impună cu 3-2 în Italia.

VIDEO NAPOLI - BEȘIKTAȘ 2-3

"Dacă Vlad Chiricheș va aduce vreodată victoria lui Napoli, o să-mi cumpăr un tricou cu numele lui", a fost ironia lansată de unul dintre fanii echipei lui Sarri, după meci, pe rețelele de socializare. "Cum am putea să-l preferăm pe Chiricheș în locul lui Maksimovic?", s-a întrebat un alt suporter. "La golul al treilea, Chiricheș nici măcar nu a sărit și a rămas ca o statuie", a notat napoligol.it.

"Trecem printr-un moment în care ne complicăm meciurile singuri, așa că este foarte dificil pentru noi", a recunoscut Maurizio Sarri, după a treia înfrângere la rând a lui Napoli.

VEZI AICI TOATE REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE ETAPEI UEFA CHAMPIONS LEAGUE 

În următoarea etapă din Serie A TIM, Napoli joacă pe terenul codașei Crotone. Partida este în direct și în exclusivitate pe digisport.ro, duminică, de la ora 16:00.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT