• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB joacă mâine seară, de la 21:45, cel mai important meci din istoria recentă, un rezultat bun în returul cu Sporting aducând o calificare nesperată la un moment dat. Misiunea este însă una complicată, portughezii fiind foarte concentraţi înainte de confruntarea de miercuri seară.

Vicecampioana României a impresionat la Lisabona, reuşind o remiză albă, însă mulţi specialişti anticipează că, puşi în gardă de jocul bun făcut de adversari, portughezii nu vor mai lăsa nimic la voia întâmplării.

Împrumutat de la Real Madrid, Fabio Coentrao a prefaţat disputa de mâine şi le-a promis fanilor că el şi coechipierii lor vor încerca să facă o partidă spectaculoasă, care să fie sinonimă cu o calificare în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume.

"Echipa e bine, trecem printr-un moment foarte bun în campionat, unde avem trei victorii şi opt goluri marcate. Trebuie să fim încrezători, chiar dacă ştim că întâlnim o echipă puternică. Avem calitate, sperăm să facem un joc bun şi să ne atingem obiectivul, acela de a trece mai departe.

Ştim că în tur nu a fost cel mai strălucit joc, dar vrem să întoarcem situaţia, să oferim fanilor o imagine de Europa, aşa cum i-am obişnuit. Vrem ca de această dată să avem mai multe ocazii, să le concretizăm şi să reuşim să ne ridicăm la un nivel european, pentru a ne califica", a spus Coentrao, la conferinţa de presă din această seară.

Întrebat dacă va fi o tragedie pentru Sporting să fie eliminată din competiţie, fundaşul stânga a punctat: "Cine ştie fotbal ştie că toate competiţiile sunt complicate. S-a ajuns la un nivel apropiat între echipe. Dacă nu ne calificăm, pentru că nu este imposibil să se întâmple aşa, nu avem de făcut decât să ne contnuăm drumul în celelalte competiţii. Dar nu ne gândim la asta"

FCSB - Sporting se joacă miercuri seară, de la 21:45, pe Arena Naţională. Partida va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.