• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Maribor-Liverpool 0-7. Philippe Coutinho este într-o formă formidabilă la Liverpool. "Cormoranii" au făcut instrucţie în Ligă, cu Maribor: au marcat trei goluri în primele 20 de minute, iar brazilianul a înscris din nou.

Transferul la Barcelona este istorie pentru sud-american, cel puţin din punct de vedere al randamentului. Presa din Spania scrie în continuare de iminenţa unei mutări în iarnă, însă Coutinho se află într-unul dintre cele mai bune momente din carieră, semn că e concentrat 100% pentru ce are de făcut pentru echipa lui Klopp.

Graţie reuşitei din această seară, Coutinho a marcat pentru al patrulea meci la rând în deplasare, pentru Liverpool (lucru unic în cariera sa). Mijlocaşul englezilor şi-a desăvârşit prestaţia bună în repriza secundă, cu câte un assist pentru Firmino, chiar după pauză (54) şi în final, pentru puştiul Alexander-Arnold (90).

De notat şi faptul că eficienţa lui Liverpool în Slovenia a fost una impresionantă. În general, trupa lui Klopp ne obişnuise cu o mulţime de ocazii, dar cu un randament mai degrabă scăzut în faţa porţii. De această dată, însă, a marcat 3 goluri din primele patru şuturi pe poartă.