• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Cristiano Ronaldo a surprins într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al UEFA, după ce a declarat că şi Atletico Madrid ar fi meritat să câştige cel mai râvnit trofeu al fotbalului de club, UEFA Champions League.

"Finala Champions League a fost incredibilă. Din nou împotriva lui Atletico Madrid, care este o echipă mare, care ar fi meritat şi ea să câştige trofeul, dar Real Madrid a fost un pic mai bună. Am avut noroc la penalty-uri, unde este mereu o loterie. A fost un final perfect pentru un sezon dificil", a recunoscut lusitanul de 31 de ani.

CR7 a vorbit şi despre antrenorul care a transformat-o pe Real în a doua parte a sezonului, Zinedine Zidane: "A fost cheia succesului. Este o persoană minunată şi un profesionist desăvârşit. Cea mai mare calitate a lui a fost faptul că ne-a transmis calmul lui. La acest capitol, am ajuns de la 0 la 100. Merită toate aprecierile".

Real Madrid a cucerit al 11-lea trofeu UEFA Champions League, după a doua finală consecutivă disputată împotriva rivalei Atletico. "Galacticii" s-au impus dramatic pe San Siro, la penalty-uri, după ce la capătul celor 90 şi 120 de minute scorul a fost egal, 1-1.

În urmă cu doi ani, la Lisabona, Real a câștigat cu 4-1 în prelungiri în fața echipei lui Simeone, după 1-1 în timpul regulamentar, în finala de la Lisabona.

"Cei care spun că înfrângerile au trecut și nu mai contează mint. Mie nu mi s-a întâmplat asta. Va rămâne toată viața legat de numele meu că am pierdut două finale. Nicio altă finală câștigată nu va compensa aceste două înfrângeri”, - Diego Simeone.