• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Presa din Portugalia a acordat în ultimele zile spaţiu important FCSB-ului, adversara lui Sporting din play-off-ul Ligii Campionilor. Ziariştii lusitani au tratat pe larg situaţia echipei lui Becali, care şi-a pierdut denumirea.

Cotidianul Ojogo a încercat să facă o radiografie completă a situaţiei clubului patronat de Becali. Astfel, din material aflăm că vicecampioana României este continuatoarea Stelei, dar şi unele informaţii contradictorii: s-ar fi ajuns la schimbarea numelui din cauza unor probleme financiare şi ale unui conflict cu Guvernul.

"O fostă câştigătoare a Cupei Campionilor care a intrat în război şi şi-a schimbat numele", titrează sursa citată, pentru ca apoi să prezinte - nu foarte fidel - evenimentele din anii trecuţi: "Fostă campioană a Europei, Steaua s-a confruntat cu mari probleme financiare şi a intrat în război cu Guvernul, fiind nevoită să îşi schimbe numele. Echipa care a scris istorie în 1986, câştigând finala Cupei Campionilor în faţa puternicei Barcelona, a devenit incompatibilă cu puterea politică din România. Acest război l-a determinat pe actualul patron, Gigi Becali, să înregistreze un nou nume: Fotbal Club FCSB". De menţionat că sursa menţionată prezintă palmaresul întreg al Stelei.

Şi record.pt, celălalt mare cotidian de sport lusitan, o consideră pe FCSB drept continuatoarea Stelei. Anul înfiinţării este 1947, iar palmaresul echipei este complet.