• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, i-a cerut antrenorului Maurizio Sarri să nu-i folosească pe cei mai buni jucători ai echipei în meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor. Astfel, acesta i-a solicitat tehnicianului să sacrifice competiția europeană, pentru Serie A.

Napoli este lider în campionat, cu punctaj maxim după opt etapei și are un avans de cinci puncte în fața lui Juventus. Echipa de lângă Vezuviu speră astfel să întreupă dominația tornezilor, care au luat titlul în ultimii șase ani.

Cred că în meciul cu Manchester City, titularii ar trebui odihniţi. Bate la uşă întâlnirea cu Inter, care este foarte importantă. În Europa, important este să ne calificăm în faza următoarea nu să câştigăm fiecare meci”, a spus De Laurentiis, conform Gazzetta dello Sport.

Laudele lui Guardiola (n.r. - Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a spus că Napoli este una dintre primele trei echipe ale Europei în acest moment) mă îngrijorează. Nu mi-ar plăcea dacă laudele lui îi vor face pe jucători să-și piardă concentrarea. Este o vulpe bătrână, care cunoaște calitatea echipei sale, care este remarcabilă. Pentru noi, poate fi un joc imposibil de câștigat, dar îi așteptăm în Napoli”, a adăugat De Laurentiis.

Înainte de Manchester City - Napoli, duelul primelor clasate din Premier League și Serie A, care va avea loc marți, ”cetățenii” conduc în grupa F, cu șase puncte, după două meciurii, fiind urmați de italieni și ucrainenii de la Șahtior, cu trei puncte. Ultima clasată e Feyenoord, care a pierdut ambele meciuri de până acum.