• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE Ora 23:10: Christian Eriksen a făcut 3-0 pentru Tottenham în minutul 65 al întâlnirii de pe Wembley și a devenit, astfel, al doilea jucător antrenat de Mauricio Pochettino - după Dele Alli - care înscrie împotriva lui Real Madrid. În 9 meciuri între echipele pregătite de tehnician și formația madrilenă s-au marcat, în total, 26 de goluri.

UPDATE Ora 23:00 Dele Alli a realizat dubla în fața lui Real Madrid cu un gol marcat în minutul 56 și a bifat o nouă realizare răsunătoare. Mijlocașul ofensiv al lui Tottenham este al treilea fotbalist englez care înscrie de două ori în același meci contra formației blanco, după David Beckham (la Manchester, în 2003) și Steven Gerrard (la Liverpool, în 2009).


Tottenham - Real Madrid. Dele Alli a deschis scorul pentru Tottenham în fața lui Real Madrid miercuri seară, în etapa a 4-a a Grupei H a Ligii Campionilor și reușita sa, chiar dacă e contestată de campioana Spaniei și a Europei, care a reclamat o poziție de ofsaid, are un loc special în istoria meciurilor dintre clubul blanco și echipele antrenate de Mauricio Pochettino.

A fost al 24-lea gol marcat în 9 întâlniri între Real Madrid și echipele antrenate de Mauricio Pochettino - a doua de când antrenează la Tottenham, celelalte 7 au fost pe când o pregătea pe Espanyol Barcelona (2009-2012). Din aceste 24 de goluri, a fost primul marcat de un jucător al tehnicianului argentinian. În turul din urmă cu două săptămâni, în etapa a 3-a din UCL, golul lui Tottenham a fost, de fapt, un autogol al lui Raphael Varane.

Reușita lui Dele Alli din minutul 27 a fost contestată de madrileni, care au reclamat o poziție de ofsaid la Trippier, cel care a pasat decisiv pentru starul englez. Britanicul a punctat din alunecare, din careul de 6 metri.

La vârsta de 21 de ani, Alli este una dintre marile speranțe ale naționalei Angliei și al doilea cel mai bine cotat jucător de la Tottenham, după golgheterul Harry Kane. S-a discutat inclusiv despre interesul lui Real Madrid și al Barcelonei pentru mijlocașul ofensiv britanic.

22 de meciuri și două goluri are Dele Alli în naționala mare a Angliei, pentru care a debutat în 2015. Din același an este jucătorul lui Tottenham.