• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB şi-a aflat adversara din play-off-ul UEFA Champions League, după tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon. Roș-albaștrii vor întâlni Sporting Lisabona.

Nicolae Dică a trăit cu sufletul la gură tragerea la sorți. Ultimele două adversară rămase în urnă pentru echipa bucureșteană au fost Liverpool și Sporting Lisabona, formația lusitană urmând în cele din urmă să joace împotriva roș-albaștrilor pentru un loc în grupele UEFA Champions League.

"Am trăit cu inima strânsă pentru că nu ne doream Liverpool. Este o echipă foarte puternică. Așteptam să-i tragă pe ei din urnă și s-a întâmplat lucrul acesta. Nu pot să spun că ne-am bucurat. Ne doream să jucăm cu o echipă mai accesibilă, să avem o șansă mai mare de a ne califica. Înseamnă foarte mult pentru mine să joc în play-off-ul Champions League și să am o șansă să ajung în grupe. Bine că am reușit să ne calificăm și să trecem peste Plzen chiar dacă nu am o experiență foarte mare" a declarat Dică la conferința de presă.

Vicecampioana României o va întâlni pe Sporting Lisabona, formaţie care a terminat pe locul 3 ultima ediţie a campionatului Portugaliei. Roş-albaştrii vor juca primul meci în deplasare, pe 15 august, în timp ce returul se va disputa la Bucureşti, pe 22 august.