• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FCSB se află în fața unui meci extrem de important, returul cu Plzen, de al cărui rezultat depinde, în mare măsură, și viitorul financiar al echipei. Nicolae Dică (37 de ani) are misiunea de a rezolva calificarea, mai ales că accesul în play-off-ul UCL va asigura automat prezența în grupele Europa League.

Fostul mijlocaș simte că se află în fața unui moment important, de care poate depinde, în mare măsură, și viitorul său profesional pe banca roș-albaștrilor, astfel că a mutat, oarecum, presiunea pe umerii fotbaliștilor.

”Ca jucător, am fost contestat, dar atunci depindeam doar de mine. Reuşeam să demonstrez că ceea ce se spunea despre mine nu era corect.

Acum, depind de jucători, prin ei pot să ajung un tehnician bun. Ei sunt concentraţi pentru meciul cu Plzen, pentru că ştiu cât de importantă e partida pentru club.

Sunt convins că vom ieşi cu capul sus la finalul confruntării, vom şti că am dat totul”, a spus Dică.

Meciul Plzen - FCSB se va disputa miercuri, 2 august, de la ora 21:15 . Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Pentru FCSB, contactul cu Europa nu se va întrerupe total în cazul unei eliminări la Plzen. Vicecampioana va mai avea o șansă, pentru că va fi înscrisă automat în play-off-ul pentru Europa League.

Cu o zi înaintea returului din Cehia, Becali a mai demonstrat încă o dată, dacă era nevoie, că el decide totul la echipa sa, și nu antrenorul.

”Nicolae Dică nu are niciun risc. Nu l-am evaluat. Nu poate fi evaluat după câteva meciuri. Va primi și atribuțiuni după 6 luni, o să pună și căpitani la FCSB.

Meme are atribuțiuni ca ale mele, e imediat sub mine. Eu sunt patron, am niște slujitori”, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Victor Pițurcă, unul dintre oamenii care-l cunoaște foarte bine pe Dică, este convins că tehnicianul suferă acum după reacțiile patronului.

"Ar fi păcat pentru Dică. Eu am apucat să vorbesc cu el, era greu să refuze FCSB. Eu ştiu ce e în sufletul lui acum, mai ales că are personalitate. Dar uite ce i se întâmplă acum. Nu spun mai multe, dar cred că e foarte nefericit", a spus Piţurcă, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cum ar putea arăta roş-albaştrii la meciul cu Plzen.

Niță - Enache, Bălașa, Momcilovic, Morais - Pintilii, Popescu - Teixeira, Tănase, De Amorim - Alibec