• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB 1-4. ”Roș-albaștrii” au reușit să se califice în play-off-ul UEFA Champions League și să își asigure calificarea în grupele Europa League, după o victorie clară, cel puțin ca scor, obținută în Cehia.

După meciul din Plzen, antrenorul Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii și a anunțat ce le-a transmis acestora înainte de joc.

Eroi sunt jucătorii, ei trebuie felicitați, ei meritul lor că am reușit să trecem de Plzen. Este momentul ca în țara aceasta să se nască o nouă generație a Stelei, care să facă performanță și să se vorbească despre ei peste ani”, a declarat Nicolae Dică pentru TVR.

I-am simțit motivați, era și cariera lor în joc. Mă bucur că băieții”, a mai spus Dică.

Acesta și-a explicat inclusiv deciziile tactice din acest meci, precizând că a luat anumite horărâri în funcție de jocul cehilor.

Au fost unele modificări față de ultima etapă. M-am gândit să joc cu Enache mijlocaș dreapta, pentru că știam că cei de la Plzen sunt lenți. Am jucat cu Ovidiu Popescu fundaș dreapta, pentru că l-am văzut anul trecut jucând acolo. Apoi, pe parcursul jocului, mi-am dat seama că are probleme devensive. În repriza a doua, l-am trecut pe Enache fundaș dreapta și pe Ovidiu Popescu la mijlocul terenului, apoi l-am urcat pe Junior Morais, pentru că simțeam că pierdem mijlocul terenului”, a explicat Dică, cel care, în final, și-a exprimat încrederea că jucătorii lui pot trece și de play-off, chiar dacă, acolo, echipa sa va întâlni una dintre următoarele formații: Sevilla, Napoli, Liverpool, CSKA Moscova și Sporting.

Eu am încredere mare în acești băieți. Vom avea șansa noastră cu orice adversar vom juca. Eu cred că vom putea juca în Champions League”, a mai spus Nicolae Dică, după meci.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT