• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid a câștigat în vară a 11-a Ligă a Campionilor, reușind să-i depășească pentru a doua pe rivalii de la Atletico. La aproape 5 luni de la câștigarea trofeului, presa din Spania a reușit să obțină înregistrarea discursului pe care Cristiano Ronaldo l-a ținut la pauza meciului de la Milano.

Real Madrid conducea cu 1-0 după primele 45 de minute, prin golul reușit de Sergio Ramos în minutul 15. Atletico a reușit să egaleze în repriza secundă și învingătoarea s-a descis în cele din urmă la loviturile de departajare. La pauza duelului de la Milano, Cristiano Ronaldo a ținut să-și motiveze colegii și le-a ținut un discurs de câteva zeci de secunde.

Cei de la As, ziarul de casă al madrilenilor, nu au fost foarte impresionați de cuvintele lusitanului, precizând că "nu sunt chiar în stilul discursului lui Henry V înainte de lupta de la Agincourt, dar s-au bucurat de aplauze generoase din partea coechipierilor".

"Vreau să vă spun ceva. Suntem la 45 de minute distanță de a scrie istorie. Oboseala e uneori doar un factor mental. Trebuie să mai jucăm la intensitate maximă încă 45 de minute. Putem să facem asta pentru că suntem bine cu toții. Ne vom apăra așa cum am făcut-o în prima repriză. Trebuie să rămânem uniți. Rămâneți uniți și relaxați. Putem să-i mai prindem pe contraatac. Sigur o să-i mai prinde pe contraatac, o să vedeți!" le-a transmis starul portughez colegilor săi la pauza duelului câștigat de Real Madrid după loviturile de departajare.