• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Barcelona joacă în această seară de Champions League al doilea meci din faza grupelor, în Portugalia, cu Sporting. Catalanii vor avea o surpriză nu neapărat plăcută la intrarea pe stadion.

Două postere imense cu Luis Figo şi Cristiano Ronaldo îi vor întâmpina pe cei de pe Camp Nou la intrarea pe Alvalade. Cei doi sunt consideraţi cei mai buni jucători din istoria clubului, dar, în acelaşi timp, pot fi numiţi şi cei mai mari "duşmani" ai Barcelonei.

"Cel mai mare jucător din istoria echipei naţionale. A câştigat Balonul de Aur în patru rânduri". Aşa este prezentat Ronaldo, starul celor de la Real Madrid, rivala de-o viaţa a grupării blaugrana.

"Primul portughez care a fost declarat cel mai bun jucător al lumii", au scris lusitanii despre Figo, cel care a fost protagonistul unui transfer greu de anticipat.

După cinci ani petrecuţi la Barcelona, în anul 2000, portughezul a "trădat" şi s-a transferat direct la Real Madrid, pentru 60 de milioane de euro.

Meciul va fi important şi pentru Ovidiu Haţegan, cel care va conduce la centru partida carierei. Arbitrul de 37 de ani îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Sebastian Colţescu şi Istvan Kovacs vor fi arbitri adiţionali.