• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB va disputa în această seară cel mia important meci al începutului de sezon, returul cu Sporting. Partida a creat o adevărată emulație în rândul fanilor și se va juca cu casa închisă. Toate biletele au fost vândute, iar de la ora 21:45, de pe Arena Națională, se va disputa cu 50.000 de fani în tribune.

La această partidă, Jandarmeria București a mobilizat 450 de oameni, care vor asigura securitatea din jurul stadionului și în caz de nevoie și de pe Arena Națională. Acestora li se vor alătura oamenii de ordine ai firmei de pază cu care cei de la FCSB au contract.

Conform informațiilor Digi Sport, la partida din această seară vor fi prezenți și aproximativ 150 de fani ai celor de la Sporting. Aceștia nu vor veni însoțiți de polițiști din Portugalia, dar vor fi preluați de Jandarmeria București care-i va duce în centrul vechi, unde la va împărți câteva pliante informative, urmând ca apoi să-i însoțească la stadion.

Trebuie specificat că accesul în Arena Națională se va face începând cu ora 19:30. De altfel, poliția rutieră anunță restricții de circulație în jurul Arenei Naționale. Începând cu ora 18:00, circulația în jurul stadionului, cu excepția RATB, va fi restricționată progresiv în funcție de afluența publicului pe străzile din jurul arenei.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT