• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FC Basel a învins-o cu 1-0 pe Manchester United, iar elvețienii au acum șanse reale să ajungă în optimile Ligii Campionilor.

Roger Federer a avut un mesaj special pentru echipa sa de suflet, pe care o urmărește la lucru de fiecare dată când timpul îi permite. În vârstă de 36 de ani, Federer s-a născut chiar la Basel, pe 8 august 1981.

"Cuvintele nu pot să descrie acest moment incredibil. Wow!!! Felicitări echipei", a scris Federer pe Twitter, cu referire la succesul neașteptat obținut de Basel cu United, printr-un gol marcat de Lang, în minutul 89.

Înaintea ultimei etape, Basel este la egalitate cu CSKA Moscova (9 puncte). Dacă rușii se pregătesc de o deplasare complicată pe Old Trafford, elvețienii au meci cu Benfica, formație care nu mai poate prinde nici primăvara Europa League.

"Cred că decizia mea a fost una inspirată când am luat racheta în mână, chiar dacă fotbalul este un sport senzațional, cu mulți fani, oriunde în lume. Aș fi făcut performanță și în fotbal, dar mă bucur că joc tenis de atâta timp", spunea Federer, acum trei ani.