• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a devenit, după 0-0 la Lisabona, contra lui Sporting, o echipă mult mai prezentă în paginile presei portugheze. Cotidianul Abola prezintă azi declaraţia amuzantă dată de Cosmin Contra înainte de meciul tur al lusitanilor cu roş-albaştrii.

Vicecampioana României a evitat adversari precum Liverpool, Napoli sau Sevilla la tragerea la sorţi, însă Sporting părea oricum o nucă prea tare, de care cu greu poţi trece. Supărat că echipa sa nu a avut vreo şansă în faţa lui Bilbao, Contra a trimis săgeţi spre rivală, pe care a acuzat-o că a avut în Plzen un opozant facil. Tehnicianul aştepta să vadă cum se comportă trupa lui Dică împotriva lui Sporting, o echipă din "altă ligă" şi chiar a făcut un pariu inedit: se va îmbrăca în fustiţă, dacă Alibec&Co vor trece de lusitani.

"Rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo e foarte puternică, astfel că tehnicianul rivalei adversarei lui Sporting a promis că se va îmbrăca în fustiţă dacă Steaua trece de echipa noastră", notează A Bola, care apoi prezintă declaraţia făcută de tehnicianul din Ştefan cel Mare.

Şansele ca antrenorul lui Dinamo să îşi respecte promisiunea sunt însă minime. Chiar dacă FCSB va elimina Sporting şi va obţine o calificare istorică în grupele Ligii, fostul mare internaţional se va mărgini la a felicita rivala. Deja Contra regretă declaraţia făcută, după cum singur a recunoscut în conferinţa de presă de ieri.

"Asta este, dacă facem declaraţii d-astea... Avem şi noi momentele noastre nu tocmai bune. Dacă aşa am spus, mă îmbrac în fustiţă. Glumesc acum...", a declarat, zâmbind, Contra.