• Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Laura Siegemund, sâmbătă, nu mai devreme de 19:30, pe Digi Sport 2
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

Steven Gerrard l-a gratulat pe Messi, după dubla reuşită de argentinian pe terenul lui Celtic (2-0 pentru Barcelona), în etapa a 5-a din grupele Champions League.

Noi şi noi repere setate de starul blaugrana, care aseară a ajuns la cota 501 pentru Barcelona, 92 dintre goluri marcate doar în competiţia supremă a cluburilor. Partida din Scoţia a fost urmărită cu mare interes de "Stevie G", despre care se spune că e foarte aproape să lucreze din nou cu Brendan Rodgers, de această dată la Celtic.

Mijlocaşul de 36 de ani s-a declarat la finalul partidei de aseară extaziat de prestaţia lui Messi, pe care l-a complimentat.

"Este un fotbalist incredibil. Cel mai bun din toate timpurile. Nu cred că va mai exista un jucător atât de bun vreodată, e absolut încântător să îl priveşti", a spus fostul căpitan al lui Liverpool.

Pe lângă varianta Celtic, Gerrard a primit săptămâna trecută o ofertă de la MK Dons, care îi propunea postul de tehnician. Englezul a recunoscut discuţiile pentru Sky Sports, însă a punctat că vrea să mai rămână măcar un an în fotbalul de performanţă, înainte de a se dedica meseriei de antrenor.