• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a pierdut la limită returul cu Manchester City. Roș-albaștrii au fost învinși cu 1-0, de echipa antrenată de Pep Guardiola. În ciuda înfrîngerii, jucătorii antrenați de Laurențiu Reghecampf au jucat destul de bine, reușind în multe rânduri să pună în pericol poarta lui Joe Hart.

Steaua a pierdut cu 6-0 la general și va juca în grupele Europa League. Vicecampioana își va afla adversarii vineri, 26 august, de la ora 14:00, când va avea loc tragerea la sorți pentru grupele UEL.

"Nu e nimic relevant în partida de azi. Nici noi şi nici ei nu au dat drumul la motoare. Mă aşteptam să ne bată greu, i-am spus lui Meme înainte de a pleca "Diferenţa dintre noi şi ei nu e de 5-0", a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Intrat în direct prin telefon, la Digi Sport Special, Gigi Becali a vorbit și despre Nicolae Stanciu și spune că nus-a rezolvat încă transferul mijlocașului în Anglia.

"Nu e nimic nou legat de Stanciu. Am ofertă scrisă de la un fond de investiţii, în valoare de 10 milioane de lire. Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu pot să vă spun un lucru: el e un jucător între 7 şi 15 milioane de euro.

Nu îmi dau seama exact unde între aceste valori. Am refuzat deja o ofertă de 7 milioane de euro pentru el, aşa că nu îmi fac probleme, mereu suntem sunaţi. Stanciu de unul singur a băgat 12-13 milioane de euro în acest an. El singur", a mai spus Gigi Becali.