• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

UPDATE: Partida s-a încheiat cu victoria italienilor, care s-au impus cu 2-1.


Gol istoric în Azerbaidjan. Qarabag a înscris primul gol din istorie în UCL în partida cu AS Roma, din etapa a doua a fazei grupelor, la scorul de 0-2.

Brazilianul Pedro Henrique, care a redus din handicap în minutul 28 al meciului de la Baku, a devenit primul jucător al celor de la Qarabag care înscrie în cea mai importantă competiţie europeană a cluburilor.

Qarabag este al 135-lea club care joacă în grupele Ligii, iar Azerbaidjanului a 32-a ţară care trimite echipă în această fază.

Precedentul stat care ajunsese la "masa bogaţilor" a fost Kazahstanul, în 2015, când Astana a ajuns în grupele Ligii Campionilor.

În prima etapă din grupa C, Qarabag a pierdut categoric pe terenul lui Chelsea, scor 0-6.

Fondată în 1951, Qarabag a cucerit cinci titluri, printre care şi ultimele patru, şase Cupe şi o Supercupă în Azerbaidjan, are o valoare a lotului de 24 de milioane de euro şi un număr de aproape 8.500 de abonaţi pentru meciurile de pe teren propriu.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT