• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Abia ajuns la FCSB, Cătălin Golofca ar putea fi titular chiar în marele meci de la Lisabona, cu Sporting, din prima manșă a play-off-ului Champions League.

Fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că atacantul venit de la Botoșani ar trebui să fie titular cu Sporting, în locul lui Dennis Man.

"Golofca poate juca în locul lui Man pe partea dreaptă și Teixeira în spatele lui Alibec. E un jucător cu experiență, în timp ce Man nu este pregătit pentru un asemenea meci. Golofca a mai jucat în cupele europene, are și o altă experiență de Liga 1", a spus Duckadam, la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

În realitate, Cătălin Golofca nu a apucat să joace în Europa League, în 2015, vârful ajungând la Botoșani în vara lui 2016, de la Foresta Suceava.

Fostul atacant al lui Dinamo, Florin Bratu, a ținut să-l laude pe Golofca și a spus unde l-ar vedea în echipa lui Dică. De altfel, noul jucător al roș-albaștrilor este gata să joace la Lisabona și i-a promis lui Gigi Becali că va înscrie în duelul cu portughezii.

"Golofca este un jucător versatil, are o viteză bună, execuție, găsește spațiile dintre fundașii centrali. Nu este un jucător liniar, are și puțină tehnică, dar una în regim de viteză.

În campionat, el e la concurență cu Tănase, poate juca pe partea stângă. În cupele europene, îl putem vedea pe Golofca pe dreapta, iar Tănase să joace tot pe stânga. Cam acestea sunt soluțile", a spus Florin Bratu, prezent alături de Duckadam în studioul "Fotbal Club".