• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Pep Guardiola va fi din nou adversarul Barcelonei, după ce anul trecut a fost eliminat tot de o fostă formație, Bayern Munchen, în semifinalele UEFA Champions League. Catalanul se întoarce pe Camp Nou cu Manchester City și spune că Lionel Messi este cel mai bun fotbalist din UCL.

Pe lângă Barcelona și Manchester City, din grupa C a Ligii Campionilor mai face parte o altă echipă puternică, Borussia Monchengladbach, dar și Celtic Glasgow.

"Revenirea pe Camp Nou este ca un cadou pentru mine. Vom juca cu cei mai buni, nicio echipă nu este peste Barcelona. Cel mai bun jucător al Ligii Campionilor este Messi. Nu e nimeni mai bun ca el", a spus Guardiola.

Managerul de pe banca ”cetățenilor” a vorbit și despre șansele echipei sale în Liga Campionilor. Manchester City își va disputa primul meci din faza grupelor pe teren propriu, marți seară, cu Borussia Monchengladbach.

"A fost o plăcere să le antrenez pe Barcelona și pe Bayern Munchen, să merg cât mai departe în Liga Campionilor. Dar Manchester City are propria ei poveste în această competiție. Mancini a ajutat și el echipa în trecut, iar cu Pellegrini s-a ajuns în semifinale. În acest an trebuie să încercăm din nou. Nu sunt un romantic. Vreau să câștig jocuri. Și cred că cel mai bun mod de a câștiga jocuri este strategia mea. Așa încearc să îmi conving jucătorii",  spune tehnicianul.