• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

APOEL Nicosia - Viitorul 4-0. Echipa lui Gică Hagi nu a rezistat decât o repriză în Cipru, fiind dominată copios în actul secund și în prelungiri, acolo unde a încasat trei goluri, care au dus la ratarea calificării în play-off-ul UEFA Champions League.

"Noi trebuia să fim mai atenţi, să dăm goluri, singurul lucru pozitiv e că a revenit Coman, a făcut un meci bun, s-a văzut că are calitate.

Echipa noastră e tânără, capătă experienţă, ne aşteptam să fie mai bine, capul jos, ne întoarcem la muncă, învăţăm din orice. Mâine e altă zi, vom vedea ce vom face", a spus Hagi, după meci.

Aceasta a fost a doua partidă oficială disputată în Europa, în deplasare, iar bilanțul este unul umilitor: nouă goluri primite și zero marcate, în 210 minute, ținând cont că la Nicosia s-au disputat și prelungiri.

Precedenta deplasare a avut loc anul trecut, în Europa League, atunci când Viitorul a fost învinsă fără drept de apel de Gent, cu 0-5. În retur, a fost 0-0.

De această dată a fost invers: Hagi și jucătorii lui au sperat la calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, după 1-0 pe teren propriu. Totuși, Viitorul va ajunge doar în play-off-ul Europa League, după căderea suferită în actul secund în ultimele 75 de minute.