• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Viitorul joacă miercuri returul cu APOEL Nicosia, din turul 3 preliminar al Champions League, iar Gică Hagi a intrat deja în "febra" returului din Cipru, care se anunță unul infernal pentru campioana României.

Deși a ținut să-și laude jucătorii după meciul excelent de la Ovidiu și succesul cu 1-0, Gică Hagi avertizează asupra felului în care APOEL joacă pe teren propriu.

"Venim după un rezultat foarte bun în România și suntem încrezători în șansa noastră. Totuși, știm că întâlnim o echipă experimentată, o echipă care joacă un fotbal bun.

Noul lor antrenor (n.n. Giorgos Donis) e un campion, un antrenor foarte bun, care cunoaște clubul și echipa. E o formație experimentată, care știe să joace meciurile importante de acasă. Dar și noi suntem puternici. Noi trebuie să fim mai buni ca ei și mai inteligenți", a spus Hagi, în conferința de presă din Cipru.

Fostul mare internațional român nu se teme de atmosfera pe care o vor face ciprioții în tribune.

"Trebuie să facem un joc foarte bun, chiar dacă în tribune spectatorii vor cânta tot meciul. Acesta e un lucru frumos în fotbal, dar pe noi trebuie să ne preocupe să jucăm fotbal și să evoluăm mai bine ca ei".