• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ultraşii Legiei au făcut prăpăd pe străzile din Madrid, înainte de duelul cu Real, din Liga Campionilor. Mai mulţi poliţişti spanioli au avut nevoie de intervenţia medicilor după ciocnirile cu ultraşii polonezi.

Recunoscuţi pentru duritatea lor în toată Europa, ultraşii Legiei au fost din nou protagoniştii unor evenimente neplăcute. Pe cât de frumos îşi susţin favoriţii în interiorul arenelor, pe atât de iresponsabili pot fi unii dintre fanii polonezi în afara stadioanelor.

Aproximativ 1000 de ultraşi ai Legiei au mers pe Beranbeu pentru confruntarea cu echipa lui Zidane. Primul grup, de 300 de persoane, a ajuns la stadion cu aproximativ 3 ore înainte de meci şi nu a provocat niciun incident, spre bucuria poliţiştilor, care fuseseră puşi în gardă de faptul că meciul e considerat unul de grad "0".

În schimb, într-un al doilea grup, mai numeros, şi-au făcut apariţia elementele turbulente din galeria Legiei. Cu destul alcool "la bord", aceştia s-au răfuit, în apropiere de Avenida de Brasil, cu forţele de ordine. Imaginile de mai jos sunt şocante şi vă pot afecta emoţional: mai mulţi poliţişti au avut nevoie de intervenţia medicilor.

AICI AI IMAGINILE DURE CU CIOCNIRILE DINTRE POLONEZI ŞI FORŢELE DE ORDINE

Alte conflicte, mai izolate, au avut loc şi în apropiere de Paseo de la Castellana, fanii polonezi nefiind intimidaţi nici măcar de apariţia poliţiei călare.

Din cauza indidentelor de la meciul cu Dortmund, când ultraşii au aprins multe torţe în peluză, Legia va juca returul cu Real cu porţile închise. Astfel, foarte mulţi polonezi au ţinut să fie pe Bernabeu, pentru a vedea duelul cu "Regina Europei".