• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Un suporter al lui Celtic Glasgow a încercat să-l agreseze pe Kylian Mbappe, atacantul formaţiei franceze Paris Saint-Germain, cu ocazia meciului disputat marţi seara, la Glasgow, din grupele Ligii Campionilor.

În finalul primei reprize, în momentul în care PSG conducea cu 3-0, un fan al gazdelor a intrat pe gazon şi a alergat către Mbappe, încercând să-l lovească. Internaţionalul francez a avut însă timp să se ferească, iar forţele de ordine au intervenit rapid şi l-au reţinut pe individ. Incidentul nu a fost pe gustul celorlalţi suporteri prezenţi în tribunele arenei Celtic Park, care au dezaprobat gestul fanului.

Antrenorul lui Celtic, Brandan Rodgers, a fost la rândul său foarte critic. "Reacţia celorlalţi suporteri ai lui Celtic a fost bună. Sunt lucruri pe care nu ar trebui să le vedem, iar clubul se va ocupa de acest caz", a spus tehnicianul nord-irlandez.

Kylian Mbappe s-a transferat în această vară de la AS Monaco la PSG, cu opţiune de cumpărare de către clubul parizian, pentru suma de 145 milioane euro, plus alte 35 milioane bonusuri. El a reuşit marţi seara primul său gol în Liga Campionilor pentru Paris Saint-Germain, la fel ca şi brazilianul Neymar, cel mai scump jucător al planetei, achiziţionat cu 222 milioane euro de la FC Barcelona.

În cele din urmă, PSG s-a impus categoric, scor 5-0 și i-a administrat lui Celtic cea mai drastică înfrângere, pe teren propriu, din istoria participărilor în cupele europene.