• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Meciul dintre Napoli şi Feyenoord (3-1) a produs rumoare, în minutul 7, imediat după deschiderea scorului. Autorul golului, Lorenzo Insigne, a vrut să îi dedice golul accidentatului Arcadiusz Milik, dar a ieşit altceva.

Zielinski i-a adus tricoul pentru a-l arăta fanilor din tribune, dar a gafat: i-a dat tricou de joc de-al său. Norocul a făcut ca italianul să se uite înainte să îl ridice şi să observe greşeala.

VEZI AICI MOMENTUL AMUZANT!

După câteva momente de confuzie, Insigne a primit apoi tricoul potrivit cu zâmbetul pe buze şi a putut să îl ridice pentru ca atacantul care se recuperează în aceste momente să fie aplaudat pe San Paulo.

Polonezul de 23 de ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept și va lipsi de pe gazon între patru și șase luni.

Arkadiusz Milik este lovit de un veritabil blestem. Anul trecut a suferit același tip de accidentare la genunchiul stâng, în timpul meciului Poloniei cu Danemarca, din preliminariile CM, și a absentat patru luni de pe teren.

Atacantul se află la Napoli din vara lui 2016, atunci când a fost transferat de la Ajax pentru 32 de milioane de euro.

Doar 28 de meciuri a apucat să joace Milik pentru trupa de pe San Paolo, din cauza accidentărilor. Polonezul a marcat de zece ori.