• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Isco (25) nu a reuşit să marcheze contra lui APOEL Nicosia, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, însă a creat o serie de faze spectaculoase. As, cotidianul de casă al madrilenilor, nu s-a ferit să folosească mai multe cuvinte mari în legătură cu prestaţia mijlocaşului.

După prestaţia fantastică avută în preliminarii cu Italia, când a marcat două goluri şi l-a determinat pe Verratti să declare că i-a venit să îl aplaude chiar pe teren, Isco este iar omul zilei în Spania. Chiar dacă nu a marcat în Champions League, mijlocaşul a dat în mai multe rânduri măsura talentului său enorm, creând faze spectacol.

VEZI AICI O SELECŢIE CU CELE MAI TARI FAZE REUŞITE DE ISCO ASEARĂ

"Isco, de ce eşti atât de bun!? O altă prestaţie de Disneyland pentru jucătorul Realului", titrează As, care apoi vorbeşte despre driblingul incredibil făcut de mijlocaş înainte de primul gol al meciului, marcat de Ronaldo. Spaniolul a trecut spectaculos de un adversar, înainte de a-i pasa perfect lui Bale, care a centrat exact pentru CR7.

Dacă anul trecut Isco a fost departe de a fi considerat un titular indiscutabil în formaţia Realului, în acest debut de stagiune situaţia s-a schimbat la 180 de grade. Profitând de supspendarea lui CR7 în campionat şi de accidentarea lui Benzema, ibericul a devenit printre cei mai importanţi jucători ai echipei. În aceste condiţii, semnarea unui nou contract e iminentă, şefii de pe Bernabeu fiind dispuşi să îi satisfacă toate pretenţiile financiare.