• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a pierdut și returul cu Manchester City, cu scorul de 1-0. În partida cu roș-albaștrii, Joe Hart a fost folosit pentru prima dată titular, în mandatul lui Pep Guardiola, iar portarul naționalei Angliei a fost aclamat de întreg stadionul.

Aflat probabil la ultimul meci pentru ”cetățeni”, Hart a vorbit, după partida cu echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, despre ce înseamnă City pentru el.

”A foat o seară specială pentru mine. Stiți cu toții situația în care mă aflu, dar suntem bărbați și trebuie să trecem peste. Avem un antrenor de top, care are opinia sa. În cele din urmă va trebui să găsim o soluție. Aici este un loc special pentru mine. Este un loc unde îmi doresc să fiu”, a declarat Joe Hart, la finalul jocului cu Steaua.

Guardiola își dorește să renunțe la Hart, deoarece nu are un joc de picior pe placul antrenorului spaniol. Portarul naționalei Angliei i-a dat însă replica în partida cu Steaua, când a avut un procentaj al paselor reușite de sută la sută. După partida cu roș-albaștrii, întrebat despre jocul său de picior și despre faptul că nu a greșit nicio pasă în meciul cu Enache&Co, Joe Hart a răspuns ironic - ”Wow, porcii chiar zboară!”

Guardiola a vorbit și el, la finalul jocului cu Steaua, de situația lui Joe Hart la Manchester City.

”Joe încă este jucătorul nostru. Ştiu că este o legendă a clubului. Joe e unul dintre motivele pentru care acest club este ceea ce este. M-a ajutat să duc echipa cu un pas mai faţă, aşa că sunt fericit că lumea îl tratează astfel. A fost o seară bună pentru toată lumea, iar Joe este inclus aici.

Eu sunt pus aici să iau decizi. Am făcut multe greșeli în cariera mea de antrenor, dar nu pot să neg ce simt. Am fost sincer cu Joe. Aș vrea ca toți să fie fericiți cu deciziile pe care le iau, dar este imposibil. Joe este căpitanul echipei când nu joacă Vincent”, a declarat Guardiola, la finalul jocului.

"Cetăţenii" au rezolvat deja transferul lui Claudio Bravo, de la FC Barcelona, astfel că Hart se va despărţi de echipa la care a ajuns în 2006, iar un indiciu în acest sens poate fi observat în afara arenei pe care City îşi dispută meciurile de acasă.