• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB a ratat calificarea în grupele Champions League, după ”dubla” cu Sporting Lisabona. Remiza de pe ”Alvalade” nu i-a ajutat prea mult pe roș-albaștri, care au pierdut categoric returul de pe Arena Națională, scor 1-5.

Mirel Rădoi (36 de ani), fost jucător emblematic al Stelei, căpitan de echipă, a spus, într-un interviu EXCLUSIV, acordat pentru Digi Sport, care a fost una dintre cauzele eșecului.

”Era foarte greu, pentru că au fost și 50.000 de spectatori pe Arena Națională și niciun jucător nu a mai auzit nimic din indicațiile lui Dică. Până la urmă, din patru reprize, Steaua a fost egala lui Sporting în trei, ceea ce nu este la îndemâna multor altor echipe”, a spus Rădoi.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Campania de achiziții a celor de la FCSB, poate cea mai puternică din ultimii ani, nu l-a impresionat peste măsură pe Rădoi.

”Din punct de vedere numeric, cred că cei de la FCSB stau foarte bine. Din punct de vedere valoric, cred că sunt unele posturi unde ar fi trebuit să încerce și alți jucători. Numai că, de aici intervine o altă problemă, cea legată de numărul mare de jucători, care aduce de la sine alte două chestiuni. În primul rând creșteau și problemele pentru Dică în vestiar, dar și costurile pentru club.

Dacă este să fac o simplă analiză între Benzar și Enache, atunci este clar o diferență de valoare. Nu spun că Enache nu ar fi un jucător bun, dar el este un mijlocaș dreapta”, a spus Rădoi, la Digi Sport.