• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Nemţii se tem de PSG, echipă care a făcut o mulţime de mutări în ultima perioadă, culminând cu transferurile lui Neymar şi Mbappe. După lecţia predată lui Celtic, 5-0 în deplasare, parizienii sunt gata să îi arate şi lui Bayern că a devenit una dintre primele trei echipe din Europa.

27 septembrie este data meciului PSG - Bayern, din etapa a doua a Ligii, iar germanii sunt extrem de sceptici în privinţa şanselor bavarezilor. Asta din cauza faptului că trupa lui Ancelotti a avut un start ezitant de sezon, dar mai ales a modului în care vicecampiona Franţei s-a prezentat în ultimele partide.

"Acum urmează în meniu Bavaria", notează Bild cu trimitere directă la partida de la finalul lunii, în care Bayern pleacă având a doua şansă. Nemţi vorbesc în articol şi despre modul în care PSG driblează fair-play-ul financiar, fără a fi pedepsită în vreun fel.

Contra lui Celtic, în Ligă, autorii celor cinci goluri - a fost luat în calcul şi Draxler, al cărui şut a fost introdus în proprie poartă de Lustig - au costat nu mai puţin de jumătate de miliard de euro: Neymar (222 mililoane euro), Mbappe (180), Cavani (64) şi Draxler (40).

În condiţiile în care PSG îşi permite să transfere pe oricine, independent de sumă, va fi greu ca această echipă să nu domine, în viitorul apropiat, fotbalul european, cred nemţii.