• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Claudiu Keșeru a înscris în partida pierdută de Ludogorets în fața celor de la Arsenal, cu 2-3, primul său gol în grupele Champions League. Internaționalul român a înscris în minutul 15 al partidei și a ajuns la 8 reușite în ultimele 4 jocuri.

După joc, Keșeru a fost felicitat de cel mai bun prieten al său de pe vremea când evolua în Franța, Olivier Giroud. Cei doi au fost adversari în partida din grupele UCL, care s-a disputat la Sofia. Internaționalul francez a reușit și el să marcheze în minutul 42 al jocului.

”După meciul cu Arsenal, prietenul Giroud m-a felicitat pentru gol și mi-a spus că nu meritam să pierdem meciul. Mi-ar fi plăcut ca el să dea mai multe goluri, dar să terminăm la egalitate”, a scris Keșeru pe contul său de facebook. Alături de mesaj, atacantul de 29 de ani a publicat și o poză cu francezul.

Cei doi au fost coechipieri în 2009, în liga a doua din Franța, la Tours. Keșeru a evoluat pentru Tours o jumătate de sezon, reușind să marcheze 8 goluri în 12 partide. Tot 8 goluri a reușit și Giroud în acel sezon, dar în 23 de jocuri.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT