• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jurgen Klopp a uimit la finalul partidei cu Spartak Moscova, câştigate cu 7-0 de Liverpool, după ce a fost întrebat de ce l-a ales pe Philippe Coutinho drept căpitan în partida din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

"Era cel mai vechi jucător al nostru, era clar că trebuie să fie căpitan. Este aici din 2013. Am căutat acest lucru pe Google, ca să fiu sincer. Da, Philippe este căpitan", a declarat managerul german al "cormoranilor" după partida de pe Anfield Road.

REACŢIA LUI KLOPP

Coutinho a reuşit o "triplă" în meciul cu Spartak Moscova şi a ajuns la nouă goluri marcate în acest sezon, în 14 meciuri disputate în toate competiţiile.

Mijlocaşul brazilian în vârstă de 25 de ani este fotbalistul dorit insistent în vară de Barcelona, după plecarea lui Neymar la PSG, dar pe care Liverpool nu a vrut cu niciun chip să-l cedeze. Presa spaniolă se aşteaptă ca Barca să reia ofensiva pentru Coutinho chiar în această iarnă.

A fost primul hat-trick văzut pe Anfield din 2013, când Luis Suarez marca de trei ori contra lui West Bromwich Albion. Echipa lui Jurgen Klopp a reuşit, astfel, al doilea rezultat de 7-0 în actuala ediţie a UCL, după cel din deplasare cu Maribor.

195 de meciuri a jucat Philippe Coutinho pentru Liverpool, în toate competiţiile

51 de goluri a înscris brazilianul pentru "cormorani"

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT