• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fanii din toată lumea sunt înnebuniți după Lionel  Messi. Până și la Lisabona, în fieful lui Cristiano Ronaldo, marele său rival, starul Barcelonei a fost primit o nouă dovadă de iubire, chiar în timpul meciului, din partea unui suporter care a intrat pe gazon pentru a-i săruta gheata stângă.

Tânărul fan portughez a pătruns în viteză pe teren și alergat direct către Messi, apoi s-a lăsat în jos și i-a sărutat gheata stângă.

Momentul s-a petrecut chiar sub ochii arbitrului român Ovidiu Hațegan, care a oprit jocul atunci când suporterul a pătruns pe teren și a așteptat ca oamenii de odine să îl îndepărteze, înainte să fluiere reluarea. Chiar și când stewardul îl preluase și îl ducea la margine, portughezul continua să îi transmită afecțiunea sa lui Messi, cu gesturi largi.

Messi fan

La rândul său, cu o zi în urmă, Cristiano Ronaldo a avut și el parte de o surpriză, pe gazonul stadionului din Dortmund. Imediat după fluierul final, un fan care purta un tricou al Realului, cu numărul 7, dar cu un nume original, a pătruns pe suprafața de joc și s-a dus direct la idolul său și i-a imitat săritura prin care celebrează golurile. A petrecut secunde bune alături de starul portughez, înainte ca oamenii de ordine să îl scoată de pe teren.

Cristiano Ronaldo a fost și el "prezent" la meciul dintre Sporting și Barcelona. Fanii lusitani au realizat o coregrafie cu el în tricoul alb-verde, alături de mesajul "Cel mai bun din lume".