• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Legia Varșovia are de suferit din nou de pe urma suporterilor săi fanatici! Recunoscuți pentru atmosfera extraordinară pe care o fac la meciuri și pentru coregrafiile deosebite, polonezii au făcut spectacol și cu Borussia Dortmund, însă clubul a fost pedepsit de UEFA, Legia urmând să joace fără spectatori marele meci cu Real Madrid, programat pe 2 noiembrie.

La meciul jucat pe 14 septembrie (scor 6-0 pentru Borussia Dortmund), ultrașii Legiei au sărbătorit revenirea în grupele UEFA Champions League printr-o coregrafie deosebită, aprinzând însă și foarte multe torțe. În plus, fanii au intrat în conflict cu forțele de ordine și au avut scandări rasiste. Clubul va face apel la decizia UEFA și susține că suporterii vinovați (peste 60) au fost deja pedepsiți.

Pe lângă faptul că nu vor avea aportul fanilor cu Real, cei de la Legia ar urma să plătească și o amendă de 80.000 de euro. În trecut, suporterii polonezi au provocat numeroase incidente în cupele europene, iar Legia a fost pedepsită de mai multe ori de UEFA.