• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Legia Varșovia va lua măsuri drastice împotriva propriilor suporteri, după ce aceștia au făcut dezastru la Madrid, înaintea meciului cu Real. Fanii polonezilor s-au bătut cu forțele de ordine pe străzile din capitala Spaniei și au vandalizat mai multe localuri.

După ce peste 300 de fani polonezi au creat haos la Madrid, clubul din Varșovia a anunțat că nu va mai organiza nicio deplasare a fanilor săi în Europa. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al celor de la Legia, pe contul său de Twitter.

”După incidentele de ieri, clubul nostru nu va mai organiza nicio deplasarea a suporterilor noștri în Europa”, a scris purtătorul de cuvânt al polonezilor, pe contul său de Twitter.

De altfel, 13 susţinători al Legiei au fost arestaţi după incidentele produse în Madrid, care au început în jurul prânzului în centrul orașului și au continuat și după momentul sosirii fanilor polonezi în faţa stadionului "Santiago Bernabeu".

Unii dintre suporteri au început să arunce cu diverse obiecte, de la sticle cu apă până la petarde, în direcţia cordonului de poliţişti. Totodată, fanii au trecut să-i amenințe pe reporterii care transmiteau de la fața locului și au încercat să le lovească camerele de filmat.

Clubul Legia fusese deja penalizată de UEFA, pentru incidentele de la meciul cu Dortmund, astfel că va juca partida retur cu Real Madrid, din grupele Champions League, fără spectatori. Decizia UEFA va fi atacată la TAS de către polonezi.

Pe 11 noiembrie, Arena Națională va găzdui partida dintre România și Polonia, cu începere de la ora 21:45, în cea de-a patra etapă a grupei E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018. La meci sunt așteptați să vină și o parte a fanilor din Varșovia care au făcut deplasarea la Madrid.