• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid a pierdut surprinzător puncte pentru a doua oară în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după 3-3 pe terenul Legiei Varşovia, şi a rămas la două puincte în spatele Borussiei Dortmund, însă nu-şi face probleme.

Jurnaliştii de la As cred chiar că "galacticii" ar prefera chiar, în acest moment, să termine pe locul 2 decât să câştige grupa F a competiţiei.

Motivul este faptul că trei echipe de top ale Europei, Bayern Munchen, Juventus şi Manchester City, se află pe 2 în grupele din care fac parte în acest moment, şi ar fi evitate în acest fel de "galacticii" lui Zinedine Zidane în optimile Ligii.

Celelalte trei reprezentante ale Spaniei în cea mai importantă competiţie a cluburilor, Barcelona, Atletico Madrid şi Sevilla, conduc grupele în care au fost repartizate, însă Real le va evita în optimi conform regulamentului, care specifică faptul că două echipe din aceeaşi ţară nu se pot întâlni mai devreme de sferturile de finală.

Arsenal, Napoli, Monaco şi Leicester ar fi echipele din care s-ar alege adversarul deţinătoarei trofeului în optimi, în cazul în care clasamentele grupelor ar rămâne neschimbate până la final.

11 Cupe ale Campionilor are în palmares Real Madrid, cel mai titrat club din Europa la acest capitol

Toate meciurile lui Real Madrid din Primera Division şi Cupa Spaniei sunt transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR DIN SPANIA