• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Măsură fără precedent luată de Napoli înaintea partidei cu Manchester City, din Liga Campionilor. Suporterii nu pot intra pe stadion purtând curele la pantaloni. Măsura se va aplica şi jurnaliştilor, însă nu e valabilă şi pentru staff-urile celor două echipe.

Fanii care nu-şi lasă acasă curelele trebuie să le predea înainte de intrarea pe stadion. Decizia italienilor a fost criticată dur de Kevin Parker, secretarul general al Manchester City Supporters Club.

"E ridicol, absolut o nebunie. Ştiu că ei au avut probleme cu fanii lui Napoli care folosesc curelele ca arme, dar de ce să le interzici curelele suporterilor lui City?", a declarat Parker.

Conducerea lui Napoli a luat această măsură după ce un fan al trupei din sudul Italiei a fost reţinut în Anglia, la meciul tur, după ce a participat la o bătaie folosind, printre altele, cureaua ca armă.

Agresorul a fost condamnat în Marea Britanie la cinci luni de închisoare şi nu va mai putea asista niciodată la meciuri disputate în Insulă.

Duelul dintre Napoli şi Manchester City va avea loc miercuri, de la ora 21.45.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT