• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Argentinianul a deschis scorul pe terenul lui City, după ce acum două săptămâni, pe Camp Nou, îi înscria un hat-trick fostului său tehnician, Pep Guardiola. Însă, pentru argentinian, înfrângerea cu 3-1 nu a picat tocmai bine și pe tunelul care duce spre vestiare a avut un conflict cu un jucător advers, informează Cadena Ser.

Meciul de pe Etihad de marți seara a fost unul intens pentru Lionel Messi. Deși a deschis scorul, Manchester City a reuşit să întoarcă rezultatul, scor 3-1, graţie reuşitelor lui Gundogan (dublă) şi De Bruyne.

Finalul l-a găsit aprins pe starul argentinian, după ce ziarele spaniole și cele din Anglia au scris în această dimineață că Messi ar fi avut un conflict cu un adversar de la City. "Prostule!", a fost replica argentinianului către unul dintre jucătorii formaţiei engleze care l-ar fi jignit la ieşirea de pe teren.

Tensiunile au crescut astfel încât Messi a fost cu greu calmat și însoțit la vestiar de către unul dintre delegații clubului, Carles Nadal. Messi nu a putut însă sta departe de ceartă și a pornit ulterior spre vestiarul lui City, dar acolo a dat peste Sergio Aguero care a reușit să-l calmeze pe conaţionalul său şi să-l întoarcă din drumul către cabina "cetăţenilor".