• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Leo Messi, Gonzalo Higuain și Paolo Dybala, cei trei argentinieni care s-au aflat pe teren în partida dintre Juventus și Barcelona (0-0), au fost surprinși la finalul disputei din Italia, una care s-a încheiat cu un rezultat mulțumitor pentru toată lumea.

Deja calificați în optimi, catalanii n-au forțat la Torino, iar Juventus a obținut un egal care o menține pe locul 2, cu șanse mari să treacă de faza grupelor. La final, Messi, Higuain și Dybala s-au întâlnit la vestiare și cu toții erau cu zâmbetul pe buze.

Starul de pe Camp Nou, doar rezervă cu Juventus, a primit de la Higuain tricoul său de la Juventus, Messi oferindu-i, la schimb, tricoul său de la Barcelona, colegului de la naționala Argentinei.

Surprinde felul în care arată Higuain, care a slăbit destul de mult, după ce a fost aspru contestat pentru kilogramele în plus.

"E bine că mă numiţi "gras", o să continuu să înscriu goluri. Oricum, nu se pune problema pentru că mă antrenez zilnic. Nu înţeleg această atenţie deosebită asupra kilogramelor mele", spunea Higuain, iarna trecută.