• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Fanii lui Sporting Lisabona au făcut orice pentru a-l enerva pe Lionel Messi cu ocazia partidei cu Barcelona, din Liga Campionilor.

Suporterii portughezi şi-au amintit de dragostea pentru marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, căruia i-au scandat numele în mai multe rânduri în timpul partidei de pe Jose Alvalade.

Cristiano Ronaldo a petrecut şase ani la Sporting, unde a ajuns încă de la vârsta la 12 ani. A petrecut însă doar un sezon, 2002-2003, la prima echipă a clubului din capitala Portugaliei, unde românul Ladislau Boloni i-a oferit şansa debutului.

Sporting Lisabona l-a vândut în 2003 la Manchester United pentru 17,5 milioane de euro. În 2009, englezii l-au cedat la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro, iar rivalitatea dintre starul lusitan şi Lionel Messi a ţinut ani în şir capul de afiş în presa spaniolă.

Cristiano Ronaldo (32 de ani) are patru "Baloane de Aur" în carieră, iar Lionel Messi cinci.

Ronaldo a fost şi eroul unei coregrafii la meciul dintre Sporting și Barcelona. "Cel mai bun din lume" a fost mesajul afişat de suporterii portughezi.

Messi a avut parte şi de dovezi de iubire pe Alvalade. Un suporter a intrat pe gazon în timpul meciului pentru a-i săruta gheata stângă argentinianului.

Tânărul fan portughez a pătruns în viteză pe teren și alergat direct către Messi, apoi s-a lăsat în jos și i-a sărutat gheata stângă.

Momentul s-a petrecut chiar sub ochii arbitrului român Ovidiu Hațegan, care a oprit jocul atunci când suporterul a pătruns pe teren și a așteptat ca oamenii de odine să îl îndepărteze, înainte să fluiere reluarea meciului.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT