• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Sporting Lisabona 1-4. Intrat la pauză în echipa lui Nicolae Dică, în locul lui Constantin Budescu, decarul Florin Tănase și-a făcut rapid simțită prezența pe teren.

În minutul 55, la scorul de 1-1, Filip a ridicat o minge peste defensiva lusitanilor, încercând o pasă pentru Florin Tănase, dar mingea nu a mai ajuns la decarul bucureștenilor, care a căzut în careu.

Roş-albaştrii au cerut penalty, la căderea decarului, după un duel cu Mathieu, dar "centralul" Cuneyt Cakir a lăsat jocul să continue.

A fost momentul psihologic al duelului de pe Arena Națională. După mai puțin de 5 minute, lusitanii au marcat golul care le-a asigurat practic accederea în grupele UEFA Champions League.

Reușita lui Acuna a zdruncinat serios moralul jucătorilor pregătiți de Nicolae Dică și Gelson Martins a mai marcat odată după încă 4 minute.