• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După succesul inaugural împotriva lui Basel (3-0) în Liga Campionilor, Jose Morinho a regretat că jucătorii săi au practicat un fotbal de ”PlayStation” în finalul meciului şi că nu şi-au respectat suficient adversarul.

Marca PlayStation (Sony), sponsor oficial al Ligii Campionilor, a reacţionat pe Twitter: ”Ne pare rău, Jose Mourinho. Nu există autobuze de parcat (o imagine pentru a descrie jocul defensiv) în PlayStation. Noi suntem aici să ne distrăm”.

Înaintea meciului cu ŢSKA Moscova, în ciuda seriei de rezultate bune din ultima vreme, Mourinho le-a cerut jucătorilor săi să rămână concentraţi, după cum a explicat Henrih Mkhitaryan.

”Bineînţeles, toată lumea ştie că Jose Mourinho este foarte exigent şi el are dreptate”, a explicat internaţionalul armean.

După Basel, ”nu ne-a spus cu pricizie numele jucătorilor (în cauză), însă fiecare s-a putut gândi la ce a făcut el prost. Încercăm să ne ameliorăm în această privinţă şi să rămânem concentraţi tot meciul şi nu să începem să facem 'fantasy football' (fotbalul din jocurile video), sau cum a spus el fotbal de PlayStation în ultimele 20-25 de minute”, a conchis jucătorul.

Manchester United se află la egalitate de puncte în fruntea campionatului Angliei cu Manchester City şi este lider în grupa A în Liga Campionilor.