• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid n-a mai continuat parcursul bun de până acum din La Liga, pentru că nu a fost capabilă să se impună în ultimele două meciuri din campionat.

În fața celor de la Villarreal, nimeni alta decât adversara Stelei din Grupa L a Europa League, ”galacticii” au stors un rezultat de egalitate, 1-1. Realul a urmat să se împiedice și în deplasarea cu Las Palmas, deşi începuse bine partida. Remizele cu ”submarinul galben” și cu Las Palmas au creat motiv de șicane din partea celor de la Borussia Dortmund.

Înainte de partida de marți din Liga Campionilor, nemții au observat că fotbaliștii lui Zinedine Zidane comit pași greșiți împotriva echipelor care poartă echipament de culoare galbenă.

Administratorul contului de twitter al nemților a semnalat problema cu care se confruntă madrilenii și a încercat să o scoată în evidență într-un stil umoristic. "Aveți dificultăţi cu echipele care poartă echipament de culoare galbenă, așa-i Real Madrid?", a sunat "tweet-ul" lansat de nemți.

Marţi, Real Madrid are meci în deplasare, în Liga Campionilor. Formaţia din capitala Spaniei va juca împotriva Borussiei Dortmund, una dintre cele mai în formă echipe din Europa în acest moment.