• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Nervii au întrecut măsura la meciul dintre Arsenal și PSG, din penultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Cavani l-a lovit cu pumnul în figură pe Ramsey, iar Giroud a luat atitudine la pauză, când sărit în apărarea colegului său și l-a tras la socoteală pe tunel pe atacantul uruguayan.

Cavani a deschis scorul pe Emirates Stadium din Londra, în minutul 18. În prelungirile primei reprize, când Arsenal a primit un penalty, atacantul lui PSG a încercat să se joace cu nervii gazdelor și a luat mingea, îndepărtându-se de careu. În încercarea de a-i lua mingea, mai mulți jucători ai londonezilor l-au încercuit și Ramsey l-a făcut să o scape.

Vizibil deranjat de gestul adversarilor și de câtă energie depuneau aceștia în acțiunea lor, Cavani a replicat și i-a aplicat un veritabil croșeu lui Ramsey, care l-a lovit în piept și în bărbie pe mijlocașul galez al lui Arsenal.

Giroud a putut executa apoi penalty-ul din care a stabilit scorul de 1-1 în minutul 45+1, iar când arbitrul a fluierat finalul reprizei s-a dus direct la Cavani, pe drumul către vestiare. L-a apucat de ceafă pe nouarul lui PSG, în timp ce îl certa pentru comportamentul său și pentru gestul făcut în direcția lui Ramsey.

VIDEO Aici e momentul în care Cavani îl lovește pe Ramsey

VIDEO Aici e momentul în care Giroud îl admonestează pe Cavani

Niciunul dintre cei implicați în conflicte nu a primit nici măcar un cartonaș galben, deși Cavani, cel puțin, ar fi putut fi eliminat pentru gestul său, chiar dacă impactul pumnului său în bărbia lui Ramsey nu a fost atât de puternic.

La final, scorul a fost 2-2, cu golurile înscrise de Giroud (45+1 - penalty) și Verratti (60, autogol), respectiv Cavani (18) și Iwobi (77 - autogol).

Vezi aici toate rezultatele etapei, VIDEO cu golurile și clasamentele după runda a cincea a grupelor Ligii Campionilor.