• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Neymar este atacat de unul dintre adversarii din meciul de marţi, Celtic - PSG, în care brazilianul a deschis scorul în victoria cu 5-0 a parizienilor.

Fundaşul suedez Mikael Lustig, care şi-a înscris un autogol în minutul 83 al partidei de pe Celtic Park, a criticat atitudinea starului sud-american. Neymar a primit şi un cartonaş galben pentru simulare cu 14 minute înainte de finalul meciului.

"E un jucător incredibil, însă am spus de dinaintea meciului că el încearcă mereu să exagereze la intervenţiile fundaşilor adverşi, să simuleze. Dacă vrea să fie la fel de plăcut ca Messi şi să ajungă la nivelul lui, poate va trebui să înceteze cu aceste lucruri", a declarat Lustig.

Neymar a stârnit controverse după ce a refuzat să facă schimb de tricouri şi chiar să dea mâna cu tânărul Anthony Ralston, în vârstă de doar 18 ani, la finalul partidei, nemulţumit probabil de intervenţiile scoţianului la adresa sa.

Brazilianul a devenit în această vară cel mai scump fotbalist din istorie după ce a fost transferat de PSG de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Neymar (25 de ani) a înscris deja cinci goluri în cinci meciuri pentru PSG, în toate competiţiile.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT