• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Neymar nu a mai reușit să marcheze și în a 6-a etapă a acestui sezon de Liga Campionilor, după ce punctase în primele 5, dar a fost în prim-plan marți seară, pe Allianz Arena. Fanii lui Bayern l-au luat la țintă și au aruncat înspre el cu un teanc de bani, când se pregătea să execute un corner.

În minutul 34 al întâlnirii granzilor din Germania și Franța, la scorul de 1-0 pentru Bayern, Neymar se îndrepta spre colțul terenului, pentru a executa un corner. În acel moment, din sectorul ocupat de fanii munchenezilor a zburat spre acea zonă de teren un teanc de bani, cel mai probabil euro falși. Brazilianul a îndepărtat bancnotele cu piciorul, apoi și-a văzut de joc, dar după expresia feței sale, gestul nu i-a convenit deloc.

 

Bayern a câștigat cu 3-1 în fața lui PSG și și-a luat revanșa după usturătorul 0-3 încasat în prima etapă. Pentru campioana Germaniei au marcat Lewandowski (8) și Tolisso (37, 69), iar golul de onoare al parizienilor a fost semnat de Mbappe (50).

Neymar a jucat tot meciul, dar nu a reușit să își treacă din nou numele pe lista marcatorilor și a rămas cu 6 goluri, dublul celor pe care l-a reușit în faza grupelor UCL în cele mai bune sezoane ale sale în tricoul Barcelonei (câte 3, în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015).

PSG l-a transformat pe Neymar în cel mai scump fotbalist din toate timpurile în această vară, când a plătit 222 de milioane de euro pentru a-l lua de la Barcelona. Sud-americanul are un salariu anual de 36 de milioane de euro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Sursa foto: captură ProTV