• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

PSG - Anderlecht 5-0. Neymar a înscris, în această seară, în confruntarea cu Anderlecht de pe teren propriu, în al patrulea meci la rând din Champions League. Brazilianul a ajuns la al 25-lea gol în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume, în doar 44 de prezenţe.

La câteva zile după ce în presa din Vest s-a speculat că Neymar regretă transferul la PSG, sud-americanul a dat încă o dată măsura talentului său, în Ligă.

Atacantul a înscris în minutul 45+4 contra echipei lui Stanciu şi Chipciu, devenind al treilea brazilian ca număr de goluri marcate în competiţie (25). El este în acest moment devansat doar de Kaka (30) şi Rivaldo (27)

Totodată, starul lui PSG a mai atins o bornă. Este al doilea brazilian din istorie care marchează în primele patru partide din grupele Ligii, într-un sezon. Singurul care mai reuşise acest lucru a fost Sonny Anderson (cu Lyon, în 2002).

12 meciuri are Neymar pentru PSG în toate competiţiile. A marcat de 11 ori şi a reuşit 7 pase decisive