• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

PSG - Bayern Munchen 3-0. Daniel  Alves a deschis scorul fulgerător pentru PSG în fața lui Bayern Munchen. A fost al doilea cel mai rapid gol primit de clubul german în toată istoria Ligii Campionilor.

84 de secunde a durat rezultatul de egalitate pe Stade des Princes, înainte ca Daniel Alves să fie deschis excelent de Neymar, la capătul unei acțiuni perfecte pe stânga. Fundașul dreapta, scăpat din vedere de apărarea germanilor, a primit mingea singur în careu și a avut timp să preia, înainte să finalizeze cu un șut printre picioarele portarului Ulreich.

Acesta este primul gol în Liga Campionilor marcat de Daniel Alves (34 de ani) în tricoul lui PSG. Fundașul dreapta brazilian a ajuns gratis la vicecampioana Franței în această vară, după ce i-a expirat contractul cu Juventus. 

PSG a condus cu 2-0 la pauza meciului cu Bayern, cu al doilea gol înscris de Cavani (31), din pasa lui Mbappe. În repriza secundă și-a trecut și Neymar numele pe lista marcatorilor, în minutul 63, cu o reluare din apropiere, în urma unei acțiuni a lui Mbappe. Decarul brazilian a închis tabela la 3-0 pentru parizieni.

Cel mai rapid gol primit de Bayern Munchen în istoria Champions League a fost marcat de Wayne Rooney pentru Manchester United, pe 30 martie 2010, în turul fazei sferturilor de finală. Atunci, Bayern avea să câștige cu 2-1. În returul din Anglia, United a câștigat cu 3-2, dar bavarezii erau cei care mergeau mai departe, într-un sezon în care au jucat și au pierdut cu 0-2 finala cu Internazionale Milano, unde Cristian  Chivu a fost titular și a jucat 68 de minute.