• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la Sporting Lisabona au răsuflat ușurați după ce au aflat că FCSB le este adversarul din play-off-ul UEFA Champions League. Jorge Jesus (63 de ani), reputatul tehnician al lusitanilor, este convins că fotbaliștii săi nu numai că au valoarea necesară pentru a-i elimina pe roș-albaștri, dar și că vor realiza lucruri importante în grupele UCL.

”Avem capacitatea de a face lucruri bune, mărețe în Liga Campionilor. Mai trebuie să disputăm două partide până atunci, ambele în campionat, dar ne dorim foarte mult să revenim în grupele UCL, pentru că vrem ca Sporting să fie iar identificată drept un club de prestigiu.

Cheia, acum, este să ne concentrăm pe meciul cu Aves, după care vom mai vorbi și despre meciul cu Steaua”, a spus antrenorul, înaintea primului meci din campionat, cu Desportivo Aves, care se va juca diseară, de la ora 20:00.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

”Este clar că ne dorim să pătrundem în faza grupelor Ligii, pentru că noi credem că avem capacitatea de a face lucruri mărețe acolo, în Liga Campionilor”, a mai spus Jesus.

Primul meci dintre Sporting și FCSB se va juca în Portugalia, la Lisabona, pe 15 august, iar returul pe 23 august, pe ”Arena Națională”, ambele partide de la ora 21:45.