• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Paris Saint Germain a pierdut meciul cu Bayern Munchen 1-3 pe Allianz, dar tot a terminat pe primul loc în Grupa B a UEFA Champions League. Totuși, acest aspect nu l-a mulțumit pe șeicul parizienilor, Nasser Al-Khelaifi.

După meci, miliardarul a reacționat destul de dur, nefiind mulțumit de modul în care elevii lui Unai Emery s-au mișcat contra bavarezilor.

”Nu am jucat nimic, sunt foarte dezamăgit de rezultat. Calitatea jocului a lăsat de dorit, mai ales în prima repriză. Apoi, jocul nostru s-a mai îmbunătățit, dar nu suficient de mult pentru a câștiga. 

A fost un meci important, am jucat împotriva marelui Bayern, o mare echipă a Europei, dar noi avem jucători mari. Nu am venit să pierdem aici cu 1-3”, a spus șeicul.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Al-Khelaifi nu s-a mulțumit nici cu faptul că Mbappe a intrat în istoria UCL și le-a transmis jucătorilor să ia măsuri. Nemulțmirea șeicului vine și de la faptul că parizienii au înregistrat al doilea eșec la rând, după cel din campionat, 1-2 cu Strasbourg.

”Sunt optimist totuși în privința viitorului, dar nu am dat totul în acest meci. Acum, trebuie să ne pregătim foarte bine pentru optimi”, a mai spus Nasser Al-Khelaifi.