• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Ovidiu Haţegan, cel mai bine clasat arbitru român în ierarhia UEFA, a fost din nou delegat la o partidă din cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa, Champions League.

Centralul arădean va conduce, miercuri, partida Napoli – Dinamo Kiev, din grupa B, meci în care pe teren se va afla şi fundaşul Vlad Chiricheş, devenit titular în ultimele meciuri.

Este al treilea meci din Champions League, pe care Haţegan îl va arbitra în acest sezon, după Barcelona – Celtic 7-0 şi FC Basel – PSG 1-2. Ovidiu Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, de adiţionalii Sebastian Colţescu şi Radu Petrescu şi de rezerva Adrian Ghinguleac. Haţegan a ajuns la al 14-lea meci de Champions League, între care şi o partidă din optimile de finală ale competiţiei.

De asemenea, un alt reprezentant al României a fost delegat în Champions League. Alexandru Deaconu, vicepreşedintele CCA, va fi, miercuri, observator de arbitri la partida Celtic Glasgow – Barcelona.